Η LUZ VISUAL STUDIES σας καλωσορίζει στο χώρο της, συστήνοντας την ταυτότητα και την κοσμοθεωρία της για τη φωτογραφία με την έκθεση φωτογραφίας “EXI(S)T” από υλικό 20 νέων φωτογράφων. Οι άνθρωποι της LUZ, πιστοί στις ιδέες τους για μια φωτογραφική τέχνη και πρακτική με ανοικτούς ορίζοντες, που θα αγκαλιάζει τις νέες απόπειρες και δημιουργίες, θα παρουσιάσει εργασίες από ένα ευρύ φωτογραφικό φάσμα που ξεκινά από το φωτορεπορτάζ και τη φωτογραφία ντοκουμέντου και καταλήγει στη διαφημιστική-εμπορική φωτογραφία και τη φωτογραφία δρόμου.

Οι φωτογράφοι της έκθεσης EXI(S)T έχουν αποτυπώσει διαστάσεις του ανθρώπινου κόσμου, την ύπαρξη και την συνύπαρξη, την ομορφιά, την αλληλεγγύη, τις διεξόδους και τις βίαιες εξόδους στις οποίες η ζωή μπορεί να μας οδηγήσει. Η LUZ VISUAL STUDIES θέλει να μοιραστεί με το κοινό αυτές τις εικόνες-αντικείμενο, τη γνώση που μπορούν να προσφέρουν και τις εμπειρίες των υποκείμενων.

Φωτ.: Βίκτωρας Αντωνόπουλος

Σας περιμένουμε με χαρά να μοιραστούμε εικόνες, γνώση και εμπειρίες!

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν στην έκθεση:

Αναστασία Αρικίδη
Απόστολος Τσαντίδης
Άριστος Μανωλαράκης
Αρτεμησία Θανασήπαπα
Βαγγέλης Σκάρος
Βασίλης Πανόπουλος
Βίκτωρας Αντωνόπουλος
Γεώργιος Λαδάς
Γιάννης Αντώνογλου
Γιάννης Καρανικόλας
Γιώργος Κομβόκης
Δήμητρα Καρκάνη
Εβελίνα Μάνου
Έλλη Ξυπολιτάκη
Ελπισία Σπαθάρη
Ευαγγελία Κουκουνά
Ιωάννα Μιχελή
Κατερίνα Κονιδάρη
Λάουρα Κολάγκη
Σοφία Δρακοπούλου

❊❊❊

Luz[λουθ] στα ισπανικά σημαίνει φως. Φως ονομάζεται η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει ένα σώμα στο ορατό φάσμα και που διακρίνεται με τον οφθαλμό. Η LUZ VISUAL STUDIES δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας για κάτι νέο στο χώρο της ελληνικής Φωτογραφίας, αλλά και την αγάπη μας για τη διδασκαλία της, από ανθρώπους γεμάτους φως και μεράκι για αυτή την τέχνη: την Ελευθερία Νικολαΐδου, τον Θοδωρή Νικολάου, την Ιωάννα Χατζηανδρέου, τον Κωνταντίνο Τσιλιακό, την Μαρία Μακράκη, τον Μενέλαο Μυρίλλα και τον Νίκο Παλαιολόγο. “Διαβάζοντας” το φως, συνθέτοντας το κάδρο και αναλύοντας την εννοιολογία της εικόνας θα χτίσουμε το δικό μας φωτογραφικό ύφος.

➪ Info

EXI(S)T
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εγκαίνια: 15 Σεπτεμβρίου, 21:00
Διάρκεια: 15-20 Σεπτεμβρίου, 18:00 – 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Facebook event

LUZ VISUAL STUDIES
Μαιανδρουπόλεως 4, 11524, Αθήνα
21 0691 2542

Follow LUZ VISUAL STUDIES: Facebook | Instagram