Το Ντιτρόιτ, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO πόλη του ντιζάιν αποτελεί πλέον επίκεντρο για τους ανερχόμενους δημιουργούς.

Για 12η χρονιά διοργανώνεται ο “Μήνας Ντιζάιν” στο Ντιτρόιτ με θέμα φέτος την ενότητα ως «το στοιχείο – κλειδί για τη δημιουργία ενός μέλλοντος στο οποίο όλοι οι άνθρωποι και ο πλανήτης μας μπορούν να ευημερήσουν».

Με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, εκθέσεις και καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια, ομιλίες, υπαίθριες αγορές στην πόλη του Ντιτρόιτ και στη γύρω περιοχή σε εσωτερικούς, εξωτερικούς και εικονικούς χώρους ο Μήνας Ντιζάιν είναι αφιερωμένος σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού: πολεοδομίας και τοπίου που πλαισιώνουν τις πόλεις, μόδας, επίπλων και δημιουργιών που διαμορφώνουν την πολιτιστική νοοτροπία και τις αισθητικές ευαισθησίες.

Υπάρχουν συνολικά πάνω από 100 εκδηλώσεις, από ανοιχτά στούντιο και εκθέσεις μεγάλης κλίμακας, μέχρι υπαίθριες αγορές, βιωματικές εκδηλώσεις και διαδικτυακές προσφορές. Ο μήνας σχεδιασμού του Ντιτρόιτ παρουσιάζεται τώρα σε όλη την πόλη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του οργανισμού για τον πλήρη κατάλογο του προγράμματος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ