Ο Bong Joon Ho, σκηνοθέτης του “Parasite”,  συνεργάζεται με τη Warner Bros. στη νέα του ταινία με τίτλο “Mickey 17“, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson στον ομώνυμο ρόλο.

Προσαρμοσμένη από το βιβλίο “Mickey7” του Έντουαρντ Άστον (που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2022), η ιστορία ακολουθεί τον Mickey (Pattinson ), ο οποίος είναι ένας αναλώσιμος υπάλληλος σε μια ανθρώπινη αποστολή που έχει σταλεί για να αποικίσει τον παγωμένο κόσμο Niflheim.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευθεί αναλυτικά η πλοκή της ταινίας και ξέρουμε πως ο Bong έγραψε το σενάριο ως προσαρμογή του βιβλίου “Mickey 7” του Έντουαρντ Άστον που κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο. Αυτό το μυθιστόρημα αναφέρεται στον «αναλώσιμο» Mickey 7, έναν «αναλώσιμο υπάλληλο μιας ανθρώπινης αποστολής που στάλθηκε για να αποικίσει τον παγωμένο κόσμο Niflheim», σύμφωνα με την περιγραφή της υπάρχουσας πλοκής.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Toni Collette, Mark Ruffalo και Steven Yeun. Το teaser της Warners αναφέρει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 29η Μαρτίου του 2024 στις ΗΠΑ, ενώ αναμένονται οι ημερομηνίες για την Ευρώπη.

Πηγή: Empire Online