Η πιο ακριβή αγγελία ακινήτου στην Αμερική μόλις προστέθηκε στην αγορά της Νέας Υόρκης. Το ρετιρέ βρίσκεται στο ψηλότερο κτίριο κατοικιών στον κόσμο -το Central Park Tower- και η τιμή του ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Το ρετιρέ των 17.545 τετραγωνικών μέτρων, που αντιστοιχεί σε περίπου 14.250 δολάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, καλύπτει από τον 129ο έως τον 131ο όροφο του κτιρίου και διαθέτει οροφές 8 μέτρων, επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, αίθουσα χορού 2.000 τετραγωνικών μέτρων, δύο κουζίνες, τρεις τουαλέτες και φυσικά μια εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη που κόβει την ανάσα.

Εκτός από τον υπαίθριο χώρο των 1.450 τετραγωνικών μέτρων, οι ιδιοκτήτες έχουν πρόσβαση σε γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα βάθους 18 μέτρων, εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό και βάθους 19 μέτρων, εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin, και μικρό θέατρο. Για όποιον αντέχει, μπορεί να τσεκάρει το Central Park Tower για να δει το φάσμα των καταχωρίσεων αυτών των απίθανων κατοικιών που τιμώνται από 6,5 έως 63,6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.