ΒΑΜΒΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Με έμπνευση από την Διαστημική Εποχή, η The Motley Goat παρουσιάζει την νέα της συλλογή για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 υπό τον τίτλο “Cosmic Candy”. Σαφείς επιρροές από το στυλ της δεκαετίας του ’60 και του ’70, από την εποχή της κούρσας του διαστήματος, η οποία ξεκίνησε με την εκτόξευση του Σπούτνικ το 1957.

Η εξερεύνησης του διαστήματος ενθουσιάζει ακόμα, 60 χρόνια μετά, ενώ το 2022 φέρνει στο προσκήνιο την προοπτική των διαστημικών ταξιδιών για όλους – μια σαφής ένδειξη της νέα εποχής στην ανθρωπότητα. Ο Motley Astronaut, τα vintage ρομπότ εποχής, τα σκάφανδρα της ανακάλυψης αλλά και τα ATIA της συλλογικής φαντασίας των δεκαετιών αυτών, όλα εναρμονίζονται ως στοιχεία της καλοκαιρινής συλλογής ρούχων της The Motley Goat, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

 

 

Ανδρικά t-shirt από πολύ μαλακό οργανικό βαμβάκι με αποκλειστικό print της The Motley Goat

Καλοκαιρινά φορέματα από 100% ανακυκλωμένο PES, με retro-inspired τύπωμα

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ANMA σημαίνει ΑΝαγνωσταρά ΜΑρία (this is me), όπως λέει η ίδια η σχεδιάστριά τους, σημαίνει όμως «και ήλιος, Ελλάδα, νησιά, φως και ό,τι άλλο εμπνέει κάθε μου δημιουργία» όπως συμπληρώνει. Χρησιμοποιεί χρυσό 14Κ ή 18Κ, διαμάντια, ορυκτές πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες. «Δημιουργώ κοσμήματα που θέλω να είναι κάτι παραπάνω από αντικείμενα. Θέλω να είναι συναισθήματα».

«Δημιουργώ κοσμήματα που θέλω να είναι κάτι παραπάνω από αντικείμενα»

ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ

Το πάνω μέρος του backpack απομονώνεται και γίνεται clutch. Αυτή η μοναδική ιδέα του brand Artpeckers βραβεύτηκε το 2019 στην Ιταλία, στον διαγωνισμό A’ Design Award and Competition, με το Iron Award στην κατηγορία Fashion and Travel Accessories. Το «Two in one backpack» δεν είναι ένα συνηθισμένο backpack και γι’ αυτό αποτελεί μια έξυπνη αγορά σε μια πλούσια γκάμα από συνδυασμό χρωμάτων και ντεσέν.