Ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φίδι διέκοψε το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της νίκης του Dominic Thiem εναντίον του James McCabe στα προκριματικά του Brisbane International.

Ο πρώην πρωταθλητής του US Open Thiem έχανε ένα σετ από τον Αυστραλό McCabe όταν το φίδι εντοπίστηκε κοντά στα ηλεκτρικά καλώδια του γηπέδου.

Ακολούθησε 40λεπτη διακοπή του παιχνιδιού, ενώ το ερπετό απομακρύνθηκε με ασφάλεια από επαγγελματία που έπιασε τα φίδια. «Αγαπώ πραγματικά τα ζώα, ειδικά τα εξωτικά», δήλωσε ο Thiem μετά. «Αλλά είπαν ότι ήταν ένα πραγματικά δηλητηριώδες φίδι και ήταν κοντά στα παιδιά με την μπάλα, οπότε ήταν μια πραγματικά επικίνδυνη κατάσταση. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ και είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Το ζώο αναγνωρίστηκε ως ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες ανατολικό καφέ φίδι και είχε μήκος περίπου 50 εκατοστά.

Μετά την καθυστέρηση, ο Thiem ανέκαμψε και κέρδισε με 2-6 7-6 (7-4) 6-4 και προκρίθηκε στον δεύτερο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Brisbane International.

Ο Αυστριακός, ο οποίος έχει υποχωρήσει στην 98η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μετά από αγώνες τραυματισμών, αναμένεται να παίξει και στον προκριματικό γύρο του Australian Open, που ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου.

Ο πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης Ραφαέλ Ναδάλ θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στο Μπρισμπέιν την Κυριακή σε έναν αγώνα διπλού μαζί με τον Marc Lopez.

Ο 22 φορές πρωταθλητής του Grand Slam αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο ισχίο, ο οποίος απαιτούσε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο.

Η Naomi Osaka επιστρέφει επίσης στο τένις στο γυναικείο ταμπλό μετά την άδεια μητρότητας και θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα την Tamara Korpatsch.

Πηγή: BBC