Ξέρουμε ότι δεν θα το πιστέψετε, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει και άλλος ένας νέος «Lionel Messi».

Μόνο που ο νέος, προέρχεται από τη Βραζιλία και το όνομά του είναι Lionel Messi da Silva. Μάλιστα, σε ηλικία μόλις 9 ετών υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον θρυλικό σύλλογο, São Paulo. Ο νεαρός παίκτης έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων στη Βραζιλία με το εξαιρετικό ταλέντο του, αλλά ήταν η Tricolor Paulista που απέκτησε τις υπηρεσίες του.

Γεννημένος το 2014, ο νεαρός Messi θα κάνει το ντεμπούτο του στις χαμηλότερες κατηγορίες των πιο διάσημων συλλόγων της Βραζιλίας. Είναι πράγματι ένα εκπληκτικό ξεκίνημα για την ποδοσφαιρική του καριέρα και θα προσπαθήσει να εκφοβίσει μια καριέρα όπως αυτή του Αργεντινού Messi. Ο ίδιος ο 35χρονος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο, στην πατρίδα του, τη Ροζάριο.

Τώρα, ο νεαρός Messi έχει ξεχωρίσει στις κατηγορίες παίδων της Βραζιλίας και αναμένεται να συμμετάσχει με την Paulista U-10 στο Ibercup, ένα από τα πιο υψηλού επιπέδου τουρνουά, στην ηλικιακή του κατηγορία, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Essentially Sports