Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη Σάιντ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και με την υποστήριξη των Rooster Rojo Tequila, Greenall’s Gin, Bayou Rum και The Busker Whiskey.
Από το μεσημέρι στις 15:30 έως στις 23:30, με ελεύθερη είσοδο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails, στην τιμή των 6€.
Θα υπάρχουν κινητά Cocktail Bars, που θα δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γευτεί υψηλής ποιότητας cocktails και να έρθει σε επαφή με υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, space disco, new wave και 80s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, DJ Chairman και Mighty Robot.
Στην εκδήλωση θα παραδοθούν δωρεάν Σεμινάρια Cocktails για αρχάριους, από καταξιωμένους bartenders, στο χώρο του Creative Lab 2 της Δημοτικής Αγοράς, μεταξύ 16:00 και 18:00. Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει με ένα απλό μήνυμα (ονοματεπώνυμο και e-mail) και Like στα social media των Athens Cocktails.
Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις. Σκοπός των Athens Cocktails είναι να αναδείξουν και να διατηρήσουν την ελληνική εστίαση στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.
Με την Υποστήριξη:
The Busker: To Busker είναι ένα νέο brand Ιρλανδέζικου Whiskey. Νεαρό, αλλά πλούσιο σε γεύση και σε αρώματα. Παράγεται στο αποστακτήριο Royal Oak Distillery, το οποίο είναι το 4ο μεγαλύτερο σε όγκο παραγωγής whiskey και το πρώτο στην Ιρλανδία που παράγει όλους τους τύπους Ιρλανδέζικου Whiskey σε μία ιδιόκτητη εγκατάσταση.
Bayou: Το Bayou είναι ένα εξαιρετικό ρούμι που παράγεται από ζαχαροκάλαμο τοπικής καλλιέργειας Λουϊζιάνα. Το Bayou Spiced είναι ένα ρούμι αρωματισμένο με μπαχαρικά cajun. Εμπλουτισμένο με ένα πολύπλοκο αλλά ντελικάτο μείγμα, εμπνευσμένο από τις συνταγές της κρεολικής κουζίνας (ξεχωρίζει η βανίλια, η κανέλα και τα σύκα).
Greenall’s: Το Greenall’s London Dry Gin αποστάζεται στο παλαιότερο αποστακτήριο της Αγγλίας από το 1761. Εδώ και 250 χρόνια, ο Οίκος Greenall χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή. To μυστικό blend 8 βοτάνων δίνει στο Greenall’s μια κλασσική νότα αρκεύθου που συνδυάζεται με ώριμες νότες εσπεριδοειδών και μπαχαρικών. Από το 2008, το Greenall’s έχει κερδίσει 25 διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης.
Rooster Rojo Ahumado: Η τεκίλα Rooster Rojo Ahumado παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή τεχνολογία καπνιστής τεκίλας σε έναν χειροποίητο υπόγειο φούρνο. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική, αριστοτεχνικά ισορροπημένη τεκίλα, ταυτόχρονα καπνιστή, εκλεπτυσμένη και πολύπλοκη.εγκατάσταση.